anglemeter-175x175

Angle Meter

Angle Meter je jednostavna aplikacija koja nudi točno mjerenje kutova.

More
SN_F

Sketch Nation Studio

Postanite tvorac vlastitih igara. Nacrtajte nekoliko predmeta, poigrajte se postavkama unutar aplikacije te brzo i lako stvorite svoju prvu iOS igricu.

More
Aurasma_F

Aurasma

Aurasma je popularna aplikacija za AR ili proširenu stvarnost. Pogledajte svijet oko sebe iz sasvim nove perspektive. Najpopularnije Aure uključuju 3D dinosaure koji hodaju ulicama ili vašom školom, slanje video poruke na čestitkama, rješenja zagonetki, pronalazak odgonetki kod lova na blago ili proširenje sadržaja udžbenika. Postanite kreativni i podijelite digitalne sadržaje na sasvim nov način! [...]

More
Ask3_F

Ask3

Aplikacija vam omogućuje da snimite objašnjenja pojedinih cjelina, ubacite crteže i fotografije kako biste približili temu koja se obrađuje, te sve sigurno i jednostavno podijelite s učenicima.

More
creatoF

Creatorverse

Kao pravi izumitelji, stvorite svoje virtualne predmete, pokrenite ih i pogledajte što se s njima zbiva. Poigrajte se raznim elementima, spojite ih na različite načine, uočite kako na njih djeluju sile, kako poskakuju ili ubrzavaju svoje gibanje.

More
SpacecraftF

Spacecraft 3D

NASA-ina aplikacija Spacecraft 3D donosi iskustvo proširene stvarnosti, kroz koje možete učiti i poigrati se s raznim uređajima koji služe za istraživanje našega Sunčevog sustava i Zemlje, kao i za promatranje svemira.

More
KFM1

Kids Flashcard Maker

Aplikacija Kids Flashcard Maker omogućava vam da na lak način stvorite kvalitetne interaktivne kartice koristeći vlastiti foto i video materijal.

More
bestISS icon

Best ISS Interactive Edutainment 3D

Realističan 3D model Međunarodne svemirske postaje  (ISS) u realnome vremenu u Zemljinoj orbiti. Novi i revolucionarni DREAMVIEW pogled korisniku nudi pogled iz 360 stupnjeva. Aplikacija također nudi rotiranje/zumiranje modela. Kroz vjeran prikaz učenici mogu sagledati i promotriti strukturu svemirske postaje i module koji je čine. Foto i video galerije nude dokumentirane prikaze upravljanja stanicom.

More
multimeasure

Multi Measures HD – The all-in-1 measuring toolkit

Aplikacija nudi najpraktičniji set za mjerenje, a vaš iPad pretvara u višefuncionalni mjerni uređaj s vlastitim metronomom, štopericom, seizmometrom, ravnalom i teslametrom koji omogućava mjerenje snage magnetskog polja.

More
davinci

Da Vinci Codex Plus

Ovo je prva aplikacija koja podržava HD prikaz Da Vincijevog Kodeksa Atlanticusa za iPhone, iPod touch i iPad. Izvorni Kodeks Atlanticus čuva se u Milanu, Biblioteca Ambrosiana.

More
SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI