Little digits 2

Little Digits – Finger Counting

Little Digits je zabavna edukativna aplikacija koja na inovativan način pristupa prvim pokušajima prebrojavanja i prepoznavanja brojeva.

More
puzzle-woozle

Toddler Puzzle Woozzle

WOOZZLE je interaktivna i zabavna igra od nekoliko setova puzzlova.

More
SN_F

Sketch Nation Studio

Postanite tvorac vlastitih igara. Nacrtajte nekoliko predmeta, poigrajte se postavkama unutar aplikacije te brzo i lako stvorite svoju prvu iOS igricu.

More
toca doctor icon

Toca Boca: Toca Doctor

Kroz aplikaciju Toca Doctor vaše će dijete postati pravi liječnik i liječiti svoga pacijenta. Nakon početne obrade i utvrđivanja bolnih i ozlijeđenih mjesta na tijelu, dijete će se u ulozi liječnika pozabaviti rješavanjem pacijentovih problema. Igra nema vremensko ograničenje, pa dijete istu može započeti i bez stresa završiti bilo kada, čak i nakon dužeg prekida. [...]

More
toca train icon

Toca Boca: Toca Train

Toca Train nudi vašim mališanima da postanu vozači lokomotive na malenome otoku. Mogućnosti kontroliranja lokomotive i vlaka vrlo su intuitivne; trebaju samo vući ručice i pritiskati gumbiće te u svojoj lokomotivi istraživati otok na kojem se nalaze.

More
toca wings icon

Toca Boca: Paint My Wings

Aplikacija Paint My Wings na zabavan način uči dijete bojama na engleskom jeziku. Djeca biraju između tri leptira kojima boje krila. Po odabiru boje, leptir im istu imenuje. Osim toga, smije se kada ga škakljaju! Nakon oslikavanja snimite leptira i priložite ga u galeriju.

More
memorama

MEMORAMA Pairs Game

Igra s vježbama pamćenja i promatranja. Pogodna za djecu od dvije godine nadalje. Istodobno je mogi igrati četiti igrača.

More
wordbuilder

1st Word Builder for Oliver

Igre s Oliverom. Djeca uče abecedu i riječi, slušaju izgovor zasebnih slova. Uključuje nekoliko setova za igru i dostupna je na 8 jezika: engleskom, njemačkom, španjolskom, ruskom, kineskom, japanskom, hindskom i češkom.

More
educards

Edu Cards for Pre-school Kids

Zabavna igra za predškolce! Djeca vježbaju riječi i vještine: boje, oblike, lijevo-desno, brojeve i osnove matematike.

More
trucksHD

Trucks HD – by Duck Duck Moose

Kamioni su aplikacija koja djecu uči stupnjevati, sortirati i rješavati razne probleme kroz aktivnosti koje potiču eksperimentiranje i potiču maštu. Aplikacija se sastoji od nekoliko dijelova: 1) Pranje: Nakon što auto provezete kroz blato, idete ravno u praonicu! Perete ga uz mnoštvo balončića i sapunice. Auto zatim treba isprati vodom i osušiti. 2) Vozila za [...]

More
SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI