Aurasma_F

Aurasma

Aurasma je popularna aplikacija za AR ili proširenu stvarnost. Pogledajte svijet oko sebe iz sasvim nove perspektive. Najpopularnije Aure uključuju 3D dinosaure koji hodaju ulicama ili vašom školom, slanje video poruke na čestitkama, rješenja zagonetki, pronalazak odgonetki kod lova na blago ili proširenje sadržaja udžbenika. Postanite kreativni i podijelite digitalne sadržaje na sasvim nov način! [...]

More
cloudon icon

CloudOn: MS Office na iPad-u

Aplikacija CloudOn na vaš iPad donosi Microsoft Office® : Word, Excel i PowerPoint. Povezana je s vašim korisničkim računima za Box, Dropbox i Google Drive. Osim toga, sadrži i ugrađeni Adobe Reader te File Viewer.

More
nearpod

Nearpod Student

Nearpod je aplikacija koja učiteljima omogućava da putem tablet računala kontroliraju sadržaj svojih prezentacija na uređajima svojih učenika.

More
storykit

StoryKit

Stvorite svoju elektroničku knjigu u aplikaciji StoryKit. Napišite tekst, ilustrirajte knjigu, umetnite fotografije, snimite i ugradite glasove i zvukove, pišite, promijenite redoslijed stranica ili ih jednostavno izbrišite. Vaša priča ide s vama i vašim iPad-om posvuda. Pišite je u vlaku, u gradu, na kauču ili u kafiću.

More
scribble

Scribble Press

Aplikacija Scribble vam omogućuje stvaranje i dijeljenje vlastite priče.

More
pen

Penultimate

Odlična aplikacija za pisanje na iPad-u, jednostavna za korištenje. Umjesto na papir, bilješke unosite izravno na iPad. Koristite različite boje olovke, mijenjajte veličinu slova, podijelite jednu od bilješki ili cijelu knjigu u PDF formatu putem e-pošte. Mogućnost pisanja stylus olovkom.

More
Baby-Play-Face

Baby Playface

Baby Playface je aplikacija osmišljena za bebe. Dijete gleda i prepoznaje osjećaje koji su prikazani na zaslonu.

More
tedi

TEDiSUB: TED Talks with Subtitles

TEDiSUB nije službena aplikacija, ali nudi gledanje TED videa s podnaslovima na vašem jeziku. Nudi mogućnost skidanja govora i gledanja bez internetske veze.

More
office

Office² HD

Office² HD intuitivan je i jednostavan uređivač dokumenata iz Office-a za iPad koji omogućuje lako otvaranje, pregled i uređivanje Word (.doc i .docx), Excel (.xls), a sada i PowerPoint (.ppt) dokumenata izravno na iPad-u!

More
Connect-Cards

Connect Cards

Connect Cards za iPad aplikacija je osmišljena kako bi pomogla ljudima s problemima pri verbalnoj komunikaciji. Prvenstveno je osmišljena za osobe s autizmom, ali se može koristiti i za osobe s drugim poteškoćama.

More
SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI