chemist2

Chemist

Chemist na vaš stol donosi virtualni laboratorij na iPadu. Jedina je takva aplikacije u App Store-u. Omogućava izvrsnu prezentaciju pokusa za koje bi škole inače trebale imati potpuno opremljene laboratorije. I nastavnicima i učenicima omogućava istraživanje kemijskih reakcija na posve siguran način. Kao tehničar u ovom virtualnom laboratoriju, možete određivati masu, temperaturu, gustoću i volumen [...]

More
Scene Speak

Scene Speak

Scene Speak je prilagodljiva aplikacija pomoću koje na svojem iPadu možete stvarati interaktivna vizualna okruženja. Nakon unosa slike, istu je moguće popuniti aktivnim hot spotovima sa zvučnim zapisima, tekstom ili poveznicama prema drugom okruženju koje ste napravili unutar aplikacije. Slike se mogu slagati u tematske knjige koje će djeci s autizmom ili poteškoćama u razvoju [...]

More
SN_F

Sketch Nation Studio

Postanite tvorac vlastitih igara. Nacrtajte nekoliko predmeta, poigrajte se postavkama unutar aplikacije te brzo i lako stvorite svoju prvu iOS igricu.

More
Aurasma_F

Aurasma

Aurasma je popularna aplikacija za AR ili proširenu stvarnost. Pogledajte svijet oko sebe iz sasvim nove perspektive. Najpopularnije Aure uključuju 3D dinosaure koji hodaju ulicama ili vašom školom, slanje video poruke na čestitkama, rješenja zagonetki, pronalazak odgonetki kod lova na blago ili proširenje sadržaja udžbenika. Postanite kreativni i podijelite digitalne sadržaje na sasvim nov način! [...]

More
Ask3_F

Ask3

Aplikacija vam omogućuje da snimite objašnjenja pojedinih cjelina, ubacite crteže i fotografije kako biste približili temu koja se obrađuje, te sve sigurno i jednostavno podijelite s učenicima.

More
FMM_F

Funny Movie Maker – Replace Your Face

Odaberiti bilo koje lice – povijesnu ili slavnu ličnost, političare, prijatelje ili čak i predmed – i snimite video tako da njihova usta i lice zamijenite svojima.

More
123D_F

123D Catch

Pretvorite svoje fotografije u zabavne 3D modele. Zatim postavite modele na druge fotografije ili neočekivana mjesta i dobro se zabavite dijeleći ih s prijateljima ili nastavnicima.

More
KFM1

Kids Flashcard Maker

Aplikacija Kids Flashcard Maker omogućava vam da na lak način stvorite kvalitetne interaktivne kartice koristeći vlastiti foto i video materijal.

More
toca doctor icon

Toca Boca: Toca Doctor

Kroz aplikaciju Toca Doctor vaše će dijete postati pravi liječnik i liječiti svoga pacijenta. Nakon početne obrade i utvrđivanja bolnih i ozlijeđenih mjesta na tijelu, dijete će se u ulozi liječnika pozabaviti rješavanjem pacijentovih problema. Igra nema vremensko ograničenje, pa dijete istu može započeti i bez stresa završiti bilo kada, čak i nakon dužeg prekida. [...]

More
vsurgery icon

Virtual Surgery Pro

Pretvarajte se da ste kirurg kroz zabavnu i poučnu aplikaciju Virtual Surgery. Aplikacija vam omogućuje da proučite i izvedete cijelu operaciju koljena na virtualnom pacijentu.  

More
SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI