anglemeter-175x175

Angle Meter

Angle Meter je jednostavna aplikacija koja nudi točno mjerenje kutova.

More
webtopdfF

WEB to PDF

WEB To PDF je aplikacija koja služi kako biste internetske stranice u .pdf formatu spremili na svoj iPad te njima rukovali.

More
cloudon icon

CloudOn: MS Office na iPad-u

Aplikacija CloudOn na vaš iPad donosi Microsoft Office® : Word, Excel i PowerPoint. Povezana je s vašim korisničkim računima za Box, Dropbox i Google Drive. Osim toga, sadrži i ugrađeni Adobe Reader te File Viewer.

More
App Store - Aplikacije na hrvatskom - Croatian Apps

Aplikacije na hrvatskom – Croatian Apps

Croatian Apps (Aplikacije na hrvatskom) vam pomaže u pronalaženju najboljih hrvatskih aplikacija za vaš iPhone/iPad u App Store-u.

More
techaerpal

TeacherPal

TeacherPal je planer za učitelje. Vrlo je jednostavan i intuitivan za korištenje te omogućava učiteljima da unesu podatke o svojoj nastavi i svim učenicima. U njemu možete bilježiti dolaske učenika na nastavu/predavanja, ocjene i ponašanje na satu.

More
wunderlist

Wunderlist HD

Wunderlist HD za iPad aplikacija je koja pomaže produktivnost i organizaciju. Organizirajte svoju listu zaduženja u hodu i podijelite je s drugim uređajima kroz besplatan korisnički račun Wunderlist.

More
nearpod

Nearpod Teacher

Nearpod je aplikacija koja učiteljima omogućava da putem tablet računala kontroliraju sadržaj svojih prezentacija na uređajima svojih učenika.

More
mindjet

Mindjet for iPad

Mindjet iPad olakšava unos ideja, zadataka i bilješki za vrijeme sastanaka. Podaci se unose u obliku vizualnih mapa koje olakšavaju poslagivanje podataka po važnosti. Povezan sa serverom Mindjet ® Connect.

More
gradepro

Grade Pro

Grade Pro jednostavna je ali moćna aplikacija za praćenje i pohranu ocjena namijenjena učenicima i studentima.

More
emodo

Edmodo

Nagrađivana aplikacija Edmodo za iPod Touch, iPhone i iPad čini tu društvenu edu-mrežu dostupnijom. Time omogućuje nastavnicima i učenicima da ostanu povezani i dijele informacije jedni s drugima. Na navedenim iOS uređajima možete stavljati bilješke, kontolirati komentare i dodavati vijesti, a sve to izvan učionice i pomoću mobilnog uređaja.

More
SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI