anglemeter-175x175

Angle Meter

Angle Meter je jednostavna aplikacija koja nudi točno mjerenje kutova.

More
webtopdfF

WEB to PDF

WEB To PDF je aplikacija koja služi kako biste internetske stranice u .pdf formatu spremili na svoj iPad te njima rukovali.

More
DMMF

The DAILY MONSTER Monster Maker

Stvorite vlastita čudovišta i podijelite ih sa svijetom. Prstom raspršite tintu, obliku dodajte oči, usta, ruke, hlače te više od 200 elemenata i dijelova koji su svi rukom crtani posebno za ovu aplikaciju. Ubacite i balončić s tekstom te podijelite na Facebooku, Twitteru ili Pinterestu direktno iz aplikacije.   PAŽNJA: Stvorena čudovišta nisu namijenjena za [...]

More
MomaF

MoMA Art Lab

Pružajući dom jednom od najboljih izbora iz suvremene i moderne umjetnosti, MoMA potpiruje kreativnost, potiče umove i nudi inspiraciju. Uz MoMA-inu aplikaciju istražite na koji način umjetnici koriste liniju, oblik i boju te stvorite vlastita djela inspiriranja MoMA-inom zbirkom. Umjetnici zastupljeni u aplikaciji uključuju Henrija Matissea, Elizabeth Murray, Jeana (Hansa) Arpa i druge. Namijenjeno djeci [...]

More
KFM1

Kids Flashcard Maker

Aplikacija Kids Flashcard Maker omogućava vam da na lak način stvorite kvalitetne interaktivne kartice koristeći vlastiti foto i video materijal.

More
cloudon icon

CloudOn: MS Office na iPad-u

Aplikacija CloudOn na vaš iPad donosi Microsoft Office® : Word, Excel i PowerPoint. Povezana je s vašim korisničkim računima za Box, Dropbox i Google Drive. Osim toga, sadrži i ugrađeni Adobe Reader te File Viewer.

More
App Store - Aplikacije na hrvatskom - Croatian Apps

Aplikacije na hrvatskom – Croatian Apps

Croatian Apps (Aplikacije na hrvatskom) vam pomaže u pronalaženju najboljih hrvatskih aplikacija za vaš iPhone/iPad u App Store-u.

More
techaerpal

TeacherPal

TeacherPal je planer za učitelje. Vrlo je jednostavan i intuitivan za korištenje te omogućava učiteljima da unesu podatke o svojoj nastavi i svim učenicima. U njemu možete bilježiti dolaske učenika na nastavu/predavanja, ocjene i ponašanje na satu.

More
wunderlist

Wunderlist HD

Wunderlist HD za iPad aplikacija je koja pomaže produktivnost i organizaciju. Organizirajte svoju listu zaduženja u hodu i podijelite je s drugim uređajima kroz besplatan korisnički račun Wunderlist.

More
nearpod

Nearpod Teacher

Nearpod je aplikacija koja učiteljima omogućava da putem tablet računala kontroliraju sadržaj svojih prezentacija na uređajima svojih učenika.

More
SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI