Little digits 2

Little Digits – Finger Counting

Little Digits je zabavna edukativna aplikacija koja na inovativan način pristupa prvim pokušajima prebrojavanja i prepoznavanja brojeva.

More
puzzle-woozle

Toddler Puzzle Woozzle

WOOZZLE je interaktivna i zabavna igra od nekoliko setova puzzlova.

More
Scene Speak

Scene Speak

Scene Speak je prilagodljiva aplikacija pomoću koje na svojem iPadu možete stvarati interaktivna vizualna okruženja. Nakon unosa slike, istu je moguće popuniti aktivnim hot spotovima sa zvučnim zapisima, tekstom ili poveznicama prema drugom okruženju koje ste napravili unutar aplikacije. Slike se mogu slagati u tematske knjige koje će djeci s autizmom ili poteškoćama u razvoju [...]

More
FMM_F

Funny Movie Maker – Replace Your Face

Odaberiti bilo koje lice – povijesnu ili slavnu ličnost, političare, prijatelje ili čak i predmed – i snimite video tako da njihova usta i lice zamijenite svojima.

More
123D_F

123D Catch

Pretvorite svoje fotografije u zabavne 3D modele. Zatim postavite modele na druge fotografije ili neočekivana mjesta i dobro se zabavite dijeleći ih s prijateljima ili nastavnicima.

More
webtopdfF

WEB to PDF

WEB To PDF je aplikacija koja služi kako biste internetske stranice u .pdf formatu spremili na svoj iPad te njima rukovali.

More
DMMF

The DAILY MONSTER Monster Maker

Stvorite vlastita čudovišta i podijelite ih sa svijetom. Prstom raspršite tintu, obliku dodajte oči, usta, ruke, hlače te više od 200 elemenata i dijelova koji su svi rukom crtani posebno za ovu aplikaciju. Ubacite i balončić s tekstom te podijelite na Facebooku, Twitteru ili Pinterestu direktno iz aplikacije.   PAŽNJA: Stvorena čudovišta nisu namijenjena za [...]

More
MomaF

MoMA Art Lab

Pružajući dom jednom od najboljih izbora iz suvremene i moderne umjetnosti, MoMA potpiruje kreativnost, potiče umove i nudi inspiraciju. Uz MoMA-inu aplikaciju istražite na koji način umjetnici koriste liniju, oblik i boju te stvorite vlastita djela inspiriranja MoMA-inom zbirkom. Umjetnici zastupljeni u aplikaciji uključuju Henrija Matissea, Elizabeth Murray, Jeana (Hansa) Arpa i druge. Namijenjeno djeci [...]

More
KFM1

Kids Flashcard Maker

Aplikacija Kids Flashcard Maker omogućava vam da na lak način stvorite kvalitetne interaktivne kartice koristeći vlastiti foto i video materijal.

More
cloudon icon

CloudOn: MS Office na iPad-u

Aplikacija CloudOn na vaš iPad donosi Microsoft Office® : Word, Excel i PowerPoint. Povezana je s vašim korisničkim računima za Box, Dropbox i Google Drive. Osim toga, sadrži i ugrađeni Adobe Reader te File Viewer.

More
SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI