chemist2

Chemist

Chemist na vaš stol donosi virtualni laboratorij na iPadu. Jedina je takva aplikacije u App Store-u. Omogućava izvrsnu prezentaciju pokusa za koje bi škole inače trebale imati potpuno opremljene laboratorije. I nastavnicima i učenicima omogućava istraživanje kemijskih reakcija na posve siguran način. Kao tehničar u ovom virtualnom laboratoriju, možete određivati masu, temperaturu, gustoću i volumen [...]

More
anglemeter-175x175

Angle Meter

Angle Meter je jednostavna aplikacija koja nudi točno mjerenje kutova.

More
SN_F

Sketch Nation Studio

Postanite tvorac vlastitih igara. Nacrtajte nekoliko predmeta, poigrajte se postavkama unutar aplikacije te brzo i lako stvorite svoju prvu iOS igricu.

More
Aurasma_F

Aurasma

Aurasma je popularna aplikacija za AR ili proširenu stvarnost. Pogledajte svijet oko sebe iz sasvim nove perspektive. Najpopularnije Aure uključuju 3D dinosaure koji hodaju ulicama ili vašom školom, slanje video poruke na čestitkama, rješenja zagonetki, pronalazak odgonetki kod lova na blago ili proširenje sadržaja udžbenika. Postanite kreativni i podijelite digitalne sadržaje na sasvim nov način! [...]

More
Ask3_F

Ask3

Aplikacija vam omogućuje da snimite objašnjenja pojedinih cjelina, ubacite crteže i fotografije kako biste približili temu koja se obrađuje, te sve sigurno i jednostavno podijelite s učenicima.

More
123D_F

123D Catch

Pretvorite svoje fotografije u zabavne 3D modele. Zatim postavite modele na druge fotografije ili neočekivana mjesta i dobro se zabavite dijeleći ih s prijateljima ili nastavnicima.

More
webtopdfF

WEB to PDF

WEB To PDF je aplikacija koja služi kako biste internetske stranice u .pdf formatu spremili na svoj iPad te njima rukovali.

More
cloudon icon

CloudOn: MS Office na iPad-u

Aplikacija CloudOn na vaš iPad donosi Microsoft Office® : Word, Excel i PowerPoint. Povezana je s vašim korisničkim računima za Box, Dropbox i Google Drive. Osim toga, sadrži i ugrađeni Adobe Reader te File Viewer.

More
bestISS icon

Best ISS Interactive Edutainment 3D

Realističan 3D model Međunarodne svemirske postaje  (ISS) u realnome vremenu u Zemljinoj orbiti. Novi i revolucionarni DREAMVIEW pogled korisniku nudi pogled iz 360 stupnjeva. Aplikacija također nudi rotiranje/zumiranje modela. Kroz vjeran prikaz učenici mogu sagledati i promotriti strukturu svemirske postaje i module koji je čine. Foto i video galerije nude dokumentirane prikaze upravljanja stanicom.

More
vsurgery icon

Virtual Surgery Pro

Pretvarajte se da ste kirurg kroz zabavnu i poučnu aplikaciju Virtual Surgery. Aplikacija vam omogućuje da proučite i izvedete cijelu operaciju koljena na virtualnom pacijentu.  

More
SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI