History maps3

History Maps

Povijesni zemljovidi svijeta vrijedna je aplikacija kako za nastavu povijesti tako i za strastvene povjesničare hobiste.

More
SN_F

Sketch Nation Studio

Postanite tvorac vlastitih igara. Nacrtajte nekoliko predmeta, poigrajte se postavkama unutar aplikacije te brzo i lako stvorite svoju prvu iOS igricu.

More
Aurasma_F

Aurasma

Aurasma je popularna aplikacija za AR ili proširenu stvarnost. Pogledajte svijet oko sebe iz sasvim nove perspektive. Najpopularnije Aure uključuju 3D dinosaure koji hodaju ulicama ili vašom školom, slanje video poruke na čestitkama, rješenja zagonetki, pronalazak odgonetki kod lova na blago ili proširenje sadržaja udžbenika. Postanite kreativni i podijelite digitalne sadržaje na sasvim nov način! [...]

More
Ask3_F

Ask3

Aplikacija vam omogućuje da snimite objašnjenja pojedinih cjelina, ubacite crteže i fotografije kako biste približili temu koja se obrađuje, te sve sigurno i jednostavno podijelite s učenicima.

More
webtopdfF

WEB to PDF

WEB To PDF je aplikacija koja služi kako biste internetske stranice u .pdf formatu spremili na svoj iPad te njima rukovali.

More
cloudon icon

CloudOn: MS Office na iPad-u

Aplikacija CloudOn na vaš iPad donosi Microsoft Office® : Word, Excel i PowerPoint. Povezana je s vašim korisničkim računima za Box, Dropbox i Google Drive. Osim toga, sadrži i ugrađeni Adobe Reader te File Viewer.

More
vsurgery icon

Virtual Surgery Pro

Pretvarajte se da ste kirurg kroz zabavnu i poučnu aplikaciju Virtual Surgery. Aplikacija vam omogućuje da proučite i izvedete cijelu operaciju koljena na virtualnom pacijentu.  

More
multimeasure

Multi Measures HD – The all-in-1 measuring toolkit

Aplikacija nudi najpraktičniji set za mjerenje, a vaš iPad pretvara u višefuncionalni mjerni uređaj s vlastitim metronomom, štopericom, seizmometrom, ravnalom i teslametrom koji omogućava mjerenje snage magnetskog polja.

More
davinci

Da Vinci Codex Plus

Ovo je prva aplikacija koja podržava HD prikaz Da Vincijevog Kodeksa Atlanticusa za iPhone, iPod touch i iPad. Izvorni Kodeks Atlanticus čuva se u Milanu, Biblioteca Ambrosiana.

More
powersofminusten

Powers of Minus Ten – Cells and Genetics

Aplikacija POMT omogućava vam da prodrete u dubinu ljudske ruke i istražite što se sve ondje nalazi. Pri tome koristi znanstveno točne 3D prikaze stanica. Otkrijte osnovne pojmove u biologiji i sagledajte stukturu nekolicine ključnih stanica, bjelančevina i molekula u ljudskome tijelu.

More
SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI