StoryKit

StoryKit su dizajnirali istraživači na Sveučilištu Maryland kao osnovu za svoja istraživanja o tome kako mobilni uređaji mogu pomoći suradnji djece i članova njihovih obitelji, kao i kreativnim i obrazovnim aktivnostima. Glavna značajka je stvaranje priče. Za razliku od crtanja i pisanja na papiru, svoje priče stvarate bilo gdje i bilo kada. Kad završite, možete ih  držati u džepu te svojim prijateljima i članovima obitelji pokazati priče s kojima se susrećete u svakodnevnom životu, ili ih elektronskim putem možete poslati ljudima koji žive dalje od vas.

Stvorite svoju elektroničku knjigu u aplikaciji StoryKit. Napišite tekst, ilustrirajte knjigu, umetnite fotografije, snimite i ugradite glasove i zvukove, pišite, promijenite redoslijed stranica ili ih jednostavno izbrišite. Vaša priča ide s vama i vašim iPad-om posvuda. Pišite je u vlaku, u gradu, na kauču ili u kafiću.

Aplikacija također uključuje četiri knjige za djecu kojima možete promijeniti radnju ili sam kraj priče: možda je vuk ispao žrtva odmazde tri praščića?

 

SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI