Kontakt

Za više informacija kontaktirajte nas na:

info@ipaduskoli.com

Slavko Vukmanov Šimokov: Dugogodišnji Apple fan, korisnik, entuzijast i promotor 2009. postaje Apple Distinguished Educator s misijom veće implementacije Applove tehnologije u (formalni i neformalni) obrazovni sustav RH. Znanje stječe u Hrvatskoj i na raznim seminarima po Europi te 2011. postaje Apple Professional Development trainer. Od tada redovito drži treninge, demonstracije i prezentacije rada na Mac računalima, a u zadnje vrijeme osobito na iPadu za potrebe edukacijskih i drugih ustanova.
slavko@ipaduskoli.com

Kosjenka Petek se već 11 godina bavi primjenom novih tehnologija i web 2.0 alata u podučavanju i nastavi, poglavito podučavanju engleskom jeziku.  BYOD, paperless classroom, blended learning i wiki-pals projekte 2011. upotpunila je i primjenom iPada u nastavi.
2012. postaje Applov certificirani trener za profesionalno usavršavanje i pomaže učiteljima i nastavnicima primjeniti iPad u odgoju i obrazovanju.
Obožava raditi kreativnu projektnu nastavu na iPadu, a od aplikacija jako voli Evernote, Posterous (RIP :( ), Audioboo i virtualne učionice jer su uvelike promijenili način održavanja nastave i pomogli joj da proširi zidove svoje učionice.
kosjenka@ipaduskoli.com

 

 


SSDSHOSVid
VG1image-2

UPIT ZA TRENINGE

Želite koristi iPad u nastavi, ali ne znate od kud početi? – Prijavite se za konzultacije i trening.

PARTNERI